Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим знімком.

Знаменитість порадувала аудиторію свіжим селфі, позуючи в затишній домашній обстановці, примірявши чорне вбрання з глибоким декольте і прозорими вставками, а ось численні шанувальники вже встигли порівняти красуню з культовою голлівудською акторкою, колишньою дружиною Бреда Пітта, Анджеліною Джолі.

Так, на офіційному Insta-акаунті шоу "Зірковий шлях" навіть з'явився фото-колаж для детального порівняння артисток. Фоловерам запропонували оцінити за 10-бальною шкалою наскільки сильно Камінська нагадує Джолі і чим саме. До слова, сама виконавиця не приховує, що робила пластику і не раз вдавалася до уколів краси.

"Слава Камінська та Анджеліна Джолі 🔥

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Друзі, а ви помітили, що учасниця гурту «НеАнгели» @babaslavka має схожість з голлівудською акторкою? Бо фанати артистки зазначили в коментарях — викапана Джолі.

А ви знайшли однакові риси? Наскільки зірки подібні? Залишайте в коментарях цифру від 1 до 10 💫"

Фолловери почали оцінювати і їхні думки розділилися: "нічого спільного не бачу", "взагалі не схожі", " 😂Ви такі смішні!Рівняти щось і палець)))"," Яка тут схожість?Риси обличчя зовсім різні️️", "якщо зробити пластики стільки як зробила Слава 😁 то і мавпа стане схожою на Джолі️", " 👍 ніс і форма брів 👍", "брови , ніс, укладка".

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.