Українська співачка Оля Полякова, яка лише вчора відсвяткувала власний день народження, вже сьогодні вітає приму-балерину Катерину Кухар з іменинами.

Відповідне поздоровлення вона розмістила у розділі сторіз на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

Цікаво, що заставкою Полякова обрала свій скандальний поцілунок з Катериною Кухар на шоу "Танці з зірками". На шоу у жінок склалися доволі складні стосунки: Кухар не стримувала себе у критиці танцювальних навичок співачки й ставила їй дуже низькі оцінки, а Полякова з властивим їй емоційним напором намагалася захистити себе. Однією з кульмінацій тої "ворожнечі" й став славнозвісний поцілунок.

Скріншот Instagram @polyakovamusic
Скріншот Instagram @polyakovamusic

"Хай не буде відбою від приємних поцілунків долі, кружляйся в ритмі і будь натхненна тим, що тебе оточує", — написала у своєму поздоровленні Полякова.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Невідомо, наскільки щирим був конфлікт між Кухар і Поляковою - це могла бути й ідея телеканалу. Але варто зазначити, що навіть в останньому сезоні "Танців з зірками" Полякова, яка була ведучою на балконі, все одно дозволяла собі гострі репліки в адресу прими-балерини.

Нагадаємо, Полякова не дотерпіла до Нового року і відразу вбралася в Снігуроньку: "Відкривайте шампанське!"

Як повідомляв "Знай.ua", Полякова похвалилася будиночком на березі озера, мітинги пройшли не дарма: "У мене вже гості..."

Знай.ua писав, Полякова в тісному "космічному" комбінезоні після концертів перейшла на мат: "Мені пi**а". Суперблондинка Оля Полякова показала свої страждання після новорічних концертів.