Популярна українська співачка Настя Каменських частенько радує своїх шанувальників в соціальній мережі Instagram.

Виконавиця продовжує відпочивати на райському курорті з коханим чоловіком, продюсером і репером Олексієм Потапенко. За її життям стежать понад 5 мільйонів людей, з якими вона нещодавно ділилася відеозаписами в Stories, де розповіла, що їм залишилося всього кілька днів до закінчення канікул і повернення на батьківщину, в Україну.

А зараз ми поговоримо про недавній ролик Насті Каменських у себе ж на офіційній сторінці в TikTok. Можна помітити, що співачка стежить за трендами. Каменських записала ролик, в якому виконала кілька танцювальних рухів під пісню "Jzuz Tarhini - I Still Got My Money".

@nkofficial

Romantic girl 👧

♬ Jzuz tarhini i still got my money - @jzuz

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Вона постала в купальнику з блискітками і дуже коротких джинсових шортах, завдяки яким можна розглянути ноги виконавиці. Десь із середини відео Каменських повертається боком і трясе своєю попою без будь-якого виразу обличчя.

"А ще вчора це були джинси Потапа😂", "Насті нудно, кожен день щось знімає, а навколо природа, погода океан", "Ніхто: абсолютно ніхто: я: уявляю вашій увазі шорти за 500к, дуже просторі і вільні, ви їх навіть не відчуєте", — написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: TikTok (Каменських)
Коментарі, скріншот: TikTok (Каменських)

Нагадаємо, Настя Каменських потрясла попою настільки потужно, що можна схуднути: "Це, скоріше, вульгарно"

Як повідомляв "Знай.ua", Настя Каменських розбурхала TikTok "ледачими танцями" в пікантному купальнику

Знай.ua писав, Потап на райських Мальдівах видав головний секрет успіху: "Готовий до цунамі, землетрусу, стресу"