Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує багатомільйонну аудиторію фото і відео в соцмережі.

Не так давно телеведуча шоу "Хто зверху" і "Le маршрутка" розмістила на своїй сторінці пост, в якому повідомила круту новину – Леся запустила власний сервіс доставки українських делікатесів. На опублікованих кадрах телезірка позує в Києві на засніженій вулиці з коробкою в руках. Для фото 33-річна знаменитість вибрала бежевий светр, теплі штани, коричневі кросівки, плюшеву курточку і таку ж панаму.

"Нова доставка ЛеПуля !! Відразу кажу, трошки дорожче звичайної, але якість бомбічна 😂 Замовляй BOX ЛеМаршрутка. ЛеПуля - доставить навіть на небеса 🤣 😇 🙏 Амінь", - кумедно підписала фото Нікітюк.

"ЛеПуля краще відразу в космос🪐 🙌❤️", "Яка ти вродлива, Леся 🥺🥰🥰🥰🥰", "Удачі тобі з продажами", "Капелюх супер!", "Снігуронька 😍", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Леся Нікітюк показала, як швидко прибрати жирок з боків: перебрала з олів'є на Новий Рік.

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк у нижній білизні показала, як зробити талію без спорту і фотошопу.

Також портал Знай.uа писав, що майбутня "Холостячка" Нікітюк провела старий рік, заїдаючи цибулею: "Знову жереш?"