Тренерка шоу "Зважені та щасливі" Марина Боржемська, яка раніше була дружиною іншого наставника проєкту боксера В'ячеслава Узєлкова, сходила на побачення. Емоції від цього і відгук аудиторії були такими сильними, що жінка відчула необхідність розповісти історію про знайомство і кохання своїх бабусі та дідуся.

Відповідним постом вона поділилася на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

Марина Боржемська, скріншот: YouTube
Марина Боржемська, скріншот: YouTube

"Одного разу бабуся стояла на дорозі і чекала попутку. Дорога була пустельна, а вона стояла там одна. І раптом зупинилася машина, яка була повністю забита людьми. Дідусь Арсеній теж їхав там. Саме він допоміг забратися їй в кузов, потім всю дорогу стояв, підтримуючи за талію, щоб вона не впала. Коли під'їжджали до чергової зупинки, він запитав її: "де ви живете? Скажіть адресу". І бабуся обдурила його, давши неправильний.

Пізніше Арсеній зі своїм братом пішов її шукати, оскільки не міг забути блакитнооку красуню з тонкою талією. Того дня був сильний дощ. Поки дідусь її шукав, промок до нитки. З братом Тимофієм вони заходили в кожен будинок і запитували про неї, розповідаючи вище описану історію. І люди допомогли знайти. Її впізнали за описом і сказали, що є така дівчина – працює бджолярем, звуть Людмила. Дідусь прийшов до неї весь мокрий, брудний і відчитав за обман: "Навіщо ви мене обдурили? Я дорослий і Серйозна людина, що пройшов війну, а ви мене як хлопчиська обвели навколо пальця. Як вам не соромно!». Ось так і почалася історія їх великої любові, довжиною в ціле життя. Бабуся була молодшою за дідуся на 12 років, що ще раз доводить — вік не має ніякого значення, коли втручається справжнє кохання.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

⠀Вони для мене були єдиним цілим, де ніхто ніколи не бурчав і не підвищував голос. Було багато любові, дружби і сміху. Повний будинок людей, рідних і близьких, куди завжди можна було прийти і зануритися в атмосферу щастя. Я народилася в їхньому будинку. Вони раділи успіхам онуків. Жодна подія не проходила без їх участі. Ці прекрасні люди любили оточуючих людей і світ. Пишалися кожним з нас. У нас велика дружна сім'я і завжди, коли збираємося разом, згадуємо неймовірну історію їхнього життя"

Нагадаємо, Боржемська вперше після розлучення з Узєлковим пішла на побачення: "Він - той самий".

Як повідомляв Знай.uа, Боржемська з цукеркою на голові розповіла про знайомство з відомим бороданем.

Також Знай.uа писав, що Боржемська після розлучення з Узєлковим весело відсвяткувала Новий Рік.