Важко уявити модельне реаліті Нового каналу без Алли Костромічової - його незмінною ведучою. А все могло скластися саме так, адже в дитинстві Алла марила зовсім іншою професією.

" у дитинстві я мріяла бути вчителем. Пізніше зрозуміла, що мені нецікаво викладати в школі або університеті. Коли була можливість вступити на аспірантуру і залишитися викладати в універі, я остаточно переконалася, що це взагалі не моя історія, — зізналася Алла Костромічова. - Це було дуже дивно, адже мені хотілося викладати, я займалася з дітьми англійською мовою. Люблю цей процес, але викладати в навчальних закладах — не та форма, яка припала б мені до душі".

Алла Костромічова, фото з Instagram
Алла Костромічова, фото з Instagram

Викладацькі амбіції Алла Костромічова все ж реалізувала - вона відкрила модельну школу і табір модельної спрямованості.

"зараз, коли у мене є своя модельна школа І табір, Я розумію, що перебуваю на своєму місці. Коли викладаю дефіле, відчуваю, що я там, де повинна бути", — додала ведуча Нового каналу.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Костромічова зі сльозами на очах заговорила про кінець ТМПУ.

Як повідомляв Знай.uа, переможниця "Супер топ-модель по-українськи" Таня Брик вперше роздяглася на камеру.

Також Знай.uа писав, що Костромічова зізналася в почуттях до переможниці "Супер топмодель по-українськи".