Наташа Горова - 23-річна донька колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя.

Нещодавно юна знаменитість виставила розкішне фото, відправившись на зимові канікули разом з мамою Іриною і молодшим братом Андрієм, вибравши для відпочинку райські Мальдіви. Так, красуня приміряла міні-бікіні бежевого кольору з чорним принтом, позуючи серед пальм та інших екзотичних рослин.

Щоб надати образу більшої грайливості, зірка вплела у волосся кілька синьо-червоних кісок, засвітивши не тільки струнку фігуру, над якою наполегливо працює, але безліч татуювань, яких, за словами самої Наташі, у неї більше 40-ка штук. При цьому дівчина видала кілька улюблених книг, зізнавшись, що хоче зробити 2021 рік максимально продуктивним.

"Одного разу у мене була бесіда з однією дуже мудрою жінкою. Ми обговорювали книги. Я розповідала, які я прочитала, а моя співрозмовниця постійно питала - хто автор? хто написав цю книгу?

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Звичайно, кожен раз мені доводилося забивати назву в пошуковий рядок, щоб дати відповідь на питання.

І тоді вона мені сказала, що дуже важливо не тільки прочитати книгу, а й запам'ятати автора. У розмові з людиною, коли ти розповідаєш про книгу, яку прочитав і вказав автора - ти відразу виглядаєш набагато цікавіше.

21 рік я задалася зробити для себе максимально продуктивним. Закрившись у своїй кімнаті я сіла і прописала свої головні цілі , які до кінця року я зобов'язана зробити.

Одна з таких цілей-прочитати 35 книг.

Але не про любов або детективні історії, щоб залишитися в уявному романтичному світі, як я люблю. А щоб книги насичували мене знаннями. Щоб прочитавши книгу я змогла винести для себе чийсь життєвий досвід, позиції людей, їх мислення, стратегію.
Хочу навчитися якісно аналізувати пройдений матеріал.

І звичайно ж, запам'ятовувати автора.
На найближчий місяць я собі запланувала перечитати такі книги:
- "Закон малинового варення" - Джеральд Вайнберг
- "Креативна впевненість " - Том і Девід Келлі
А після у мене на черзі ось такі:
- "Найсильніші " - Патті МакКорд
- "Стратегія життя" - Клейтон Крістенсен"