Популярний український телеведучий Володимир Остапчук, який в 2020 році зіграв своє друге весілля, після несподіваного розставання з дружиною, не надто часто радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

За його життям стежать понад 400 тисяч людей, з якими зараз він поділився кумедним відео про наслідки Старого Нового року.

"Зі Старим Новим Роком🔥

Посівали коли-небудь? Ставте 👏 у коментах", — написав він у підписі до публікації. У відео він постає в двох образах. Перший - образ посівальника, який розповідає вірш і паралельно розкидає пшеницю по коридору квартири.

Другий же образ - господар квартири, який через п'ять хвилин вже займається прибиранням після посівання.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"У нас завжди лежить зерно до наступного дня, потім прибираємо. Ну кожен господар своїй хаті", "А ось були б курочки, можна було б змести легенько і їм дати", "😂 😂 😂 👏 👏 та так так саме так!!!!!👏 👏 👏 👏", "Ми прибираємо після 12 дня) 🌞 зі святом!", "А прибирати потрібно через три дні!", "Це я з пилососом після таких посівальщеков😂 😂 😂", - написали користувачі в коментарях до публікації.

Коментарі, скріншот: Instagram (Остапчук)
Коментарі, скріншот: Instagram (Остапчук)

Нагадаємо, Нова дружина засунула Остапчука між довгих ніг: "Поговоримо?"

Як повідомляв Знай.ua, Остапчук показав щось особливе тільки для справжніх чоловіків: "Наздогнати і покарати"

Також Знай.ua писав, екс-дружина Остапчука Войченко вперше представила свою версію розлучення: "Я побачила докази"