Відома українська актриса Ольга Сумська частенько радує своїх шанувальників всілякими фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 700 тисяч чоловік.
Зараз же знаменитість опублікувала серію архівних чорно-білих знімків, на яких вона постала ще в юному віці, будучи маленькою дівчинкою з бантиком на голові.
"Мої новорічні платтячка..Матуся завжди наполягала, щоб був бантик..🎀А біле платтячко "Сніжинка" під ялинкою замовляли в театрі,я їм пишалася, зшите з натурального фатину і батисту..️ ️ І досі зберігаю його, як спогади про моє щасливе дитинство!❤ ️", - написала вона у підписі до чотирьох знімків. На першому Ольга Сумська з дуже короткою стрижкою, в сукні з точками дивиться кудись вгору.

Ольга Сумська, скріншот: Instagram
Ольга Сумська, скріншот: Instagram

"Яка красива 🌹маленька Оля", "Господи, яка милашка! ❤️🥺❤️", "Здрастуй. На третьому фото ви особливо схожі на себе❤️❤️❤️", "Які у Вас гарні очі!", "Тут Аня наче на Вас схожа", "Ольга, ви так позуєте 👏 з дитинства зароджена актриса😍❤️", — написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Сумська)
Коментарі, скріншот: Instagram (Сумська)

Нагадаємо, Сумська знайшла ту саму сукню Роксолани: заради такої краси шейхи розженуть гареми

Як повідомляв Знай.ua, Ольга Сумська осоромилася через "мову" і нарвалася на гнів українців: "Їдь на Урал"

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Також Знай.ua писав, Ольга Сумська виправдалася за конфуз з "мовою" у серці Карпат: "Мене це загартовує"