Наташа Горова - 23-річна донька колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя.

Нещодавно юна знаменитість виставила розкішне фото, відправившись на зимові канікули разом з мамою Іриною і молодшим братом Андрієм, вибравши для відпочинку райські Мальдіви. Так, красуня приміряла спортивний міні-топ ніжно-рожевого кольору і облягаючі велосипедки, блиснувши стрункою фігурою, над якою наполегливо працює за допомогою спорту і правильного харчування.

Цього разу зірка зазначила, що за рік їй вдалося схуднути на 6 кілограм, проте вона не збирається зупинятися на досягнутому. Нинішня вага Наташі становить 58 кілограм, зріст - 165 сантиметрів. Навіть у відпустці Горова-молодша не збирається закидати спорт, відзначаючи, що в планах у неї ранковий біг, а також тренування.

"Так чи інакше, але тема спорту мене переслідує все життя. І так вже вийшло, що на відпочинку я з якоїсь причини більш замотивована на тренування, ніж у Києві.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Я в цілому задоволена своїм тілом, я менше на 6 кг ніж минулої зими. Але хто сказав, що я буду на цьому зупинятися?

Отже, давайте з вами поділюся.
Моя вага-58
Мій зріст-165
Обсяги на жаль виміряти не зможу , хоча саме по ним я часто звіряю свій результат.

Алкоголь на Мальдівах дуже дорогий, а тому у нас буде майже що detox 😁 за харчуванням буду стежити, а в планах - вранці біг, а вдень тренування.

У крайній день відпустки поділюся з вами результатом, який сподіваюся побачу і я і ви ☺
А моєю підтримкою буде моя @gorovaya_irina
Займатися разом завжди цікавіше і більш мотивує 🙌 🏻 😋 "