Онука знаменитої артистки вирішила поділитися фото з братом в стильних образах.

Внучка легендарної української співачки Софії Ротару Соня Євдокименко живе в США, вона успішна модель і блогер. Дівчина вже побувала на обкладинках журналів, вона, як і бабуся, співає, а також навчається в Нью-Йорку, звідки викладає яскраві фото і відео на своїй сторінці в Instagram.

Цього разу Соня опублікувала фото з рідним братом Анатолієм. Онука Ротару також розмістила посилання на відео, в якому вона з Анатолієм в бутіку asthik приміряють різні образи.

"Наше нове відео у прямому ефірі на моєму YouTube. Сподіваємось, вам сподобається перегляд і ви отримаєте натхнення для вашого особистого стилю", - прокоментувала фото Софія Євдокименко.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Шанувальникам юної красуні сподобалось фото і вони засипали її компліментами. Не забули фоловери і про знамениту бабусю цих чарівних молодих людей.

"Дякую яблуні за такі яблука";
"Красені";
"Ви чудові, Соня та Толя! Ваші батьки повинні безумовно пишатися вами! Бажаю вам великих успіхів у тому, що ви робите!", - пишуть фоловери.

Зазначимо, що двічі бабуся Софія Ротару дуже пишається своїми онуками. Попри те, що Анатолію 26 років, а Софії 19, вони вже досить відомі особистості. Брат і сестра дуже дружні, вони часто проводять час разом. До слова, Анатолій продюсував деякі пісні Софії. І вони продовжують працювати над спільними музичними проєктами.

Нагадаємо, онука Ротару знайшла казкове життя далеко від України

Як повідомляв портал Знай.ua, онука Ротару показала прогулянку по рідному Києву

Також Знай.ua писав, онука Ротару закосила під Грінча і захотіла вкрасти Різдво.