Ведуча програми "Ревізор" на Новому каналі зізналася в розпал пандемії, що за роки практики йоги їй вдалося не тільки навчитися гостріше відчувати дотики, дихання і смаки, а й навчитися керувати своїми емоціями.

"В йогу я прийшла сім років тому, – каже ведуча. - Під час практики мій учитель просив, щоб я почула свої коліна, стопи... Так от уявіть, я не могла. Просто не відчувала своїх ніг. Не виходило зрозуміти, що вони у мене є, їх відчути, побачити. "Як?"- запитаєте ви. А все дуже просто-тоді я весь час була занурена в думки, проекти і зйомки. Це складно описати. Розум немов летить так далеко, що в потоці думок ти не можеш відчути частини свого тіла".

Юлія Панкова, скріншот: Youtube
Юлія Панкова, скріншот: Youtube

Юля каже, що повернення в тіло дає можливість жити «тут і зараз». Саме такі перші кроки до усвідомлення себе.

"Відчуття дихання, дотику одягу до шкіри, запахів, смаків – це так звана опорна медитація, - пояснює ведуча. - Вона полягає в спостереженні, яке ви можете відчути під час практики. Відбувається фокус уваги на тіло. До речі, я також балую своє тіло, розуміючи, що зараз для мене це життєво необхідно. Навчилася обіймати себе, ходити на масаж і танці. Почала ставитися до тіла, як до улюбленого інструменту, який можна налаштувати".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

А ще Юля розповідає, що вона обов'язково готує своє тіло, коли у неї зйомки тривають більше 12-ти годин.

"Добре висипаюся, їм і налаштовуюся на день, - каже ведуча. - Тоді все проходить легко і вдало. Тіло вдячне і слухняне. Любіть себе і своє тіло!".

Нагадаємо, Ревізор Панкова поділилася рецептом торта" Наполеона", як у бабусі.

Як повідомляв Знай.uа, рецепт запеченої капусти від Юлії панкової, смакота захмарна, ще й фігура в порядку.

Також Знай.uа писав, що Ревізорка Юлія Панкова поділилася рецептом фірмового торта"Естерхазі".