Популярний вже не перший десяток років російський співак, соліст і лідер гурту "Руки вверх" Сергій Жуков обрадував шанувальників цікавим досягненням. У артиста є привід для гордості і радості. Виявилося, що гурт "Руки вверх" виходить на новий рівень популярності.
Про це стало відомо завдяки новій публікації Сергія Жукова в мережі Instagram.

Публікація Сергія Жукова, скріншот: Instagram
Публікація Сергія Жукова, скріншот: Instagram

"Поки ми відпочиваємо з сім'єю, смажимо шашлики і катаємося на снігоходах, нам приходять просто приголомшливі новини! Друзі, "Руки вверх" став найротованішим на радіо гуртом країни за версією @tophit.ru. Вітатимемо один одного? Це наша з вами спільна перемога! Як же приємно, що вже не перший десяток років ви обираєте мою музику, а я продовжую її писати для вас! Ви ж знаєте, що добре виходить тільки те, що зроблено з любов'ю! Ура?", - поділився Сергій Жуков.

Також можна помітити, що публікація Сергія Жукова зібрала десятки тисяч лайків. Віддані шанувальниці в своєму стилі почали активно коментувати фото, ось, що вони пишуть:

Коментарі до публікації Сергія Жукова, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації Сергія Жукова, скріншот: Instagram

Варто також нагадати нашим читачам, що восени 2020 року відомий співак з Одеси Стас Костюшкін веселився щосили. Та не один, а з цілою тусовкою всіх, хто став поп-іконами 90-х на пострадянському просторі. Співак опублікував відео, де разом весело танцюють такі впізнавані персони, як Сергій Жуков з гурту "Руки вверх", рудий з "Иванушек International" і гурт "Дискотека Авария", а також Шура.