Олена Шоптенко поділилась "лайфхаком", як не зациклюватися на своїх помилках.

Популярна шоувумен, дворазова чемпіонка світу з бальних танців і тренер "Танців з зірками" Олена Шоптенко, яка відома перемогою в першому сезоні танцювального шоу разом з тодішнім коміком і нинішнім президентом Володимиром Зеленським, вирішила поділитися життєвою хитрістю.

Хореограф порівняла помилки в танці із помилками у житті. За словами Шоптенко, фокусування на якійсь своїй похибці загрожує подальшими помилками. Тому, якщо вже "налажали", то ніколи не потрібно це показувати, переконана хореограф.

Шоптенко радить зробити помилку частиною постановки - не важливо, чи танцю, чи життя.

"І в житті, мабуть, все точно так же. Набагато краще прожити помилку "граючи" і рухатися далі. Тоді й не так страшно їх робити. Просто зробіть помилку частиною постановки свого життя", - радить Шоптенко.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Олена зізнається, що саме так і поступає, і завжди посміхається, коли помиляється.

"Ось так і я намагаюся танцювати по життю, а не тільки на паркеті. Якщо лажа - посміхаюся. Сильна лажа - сильно посміхаюся", - зізнається Шоптенко.

У відповідь шанувальники жартують, що напевне Олена Шоптенко дуже часто помиляється, оскільки вона завжди усміхається.

Олена Шоптенко, фото: Instagram
Олена Шоптенко, фото: Instagram

Нагадаємо, Шоптенко підказала найкращий час для схуднення

Як повідомляв портал Знай.ua, Олену Шоптенко присоромив маленький син

Також Знай.ua писав, Шоптенко придумала приємне схуднення.