Популярна українська співачка болівійського походження Мішель Андраде, яку продюсує Потап, вже давно полюбилася українцям за красиві пісні і екзотичний образ.

Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком. Так, 24-річна знаменитість оголосила численним шанувальникам радісну новину - виявляється, її україномовний хіт "Не знаю" став одним з найбільш прослуховуваних треків 2020 року українською мовою на радіо.

Щоб увічнити щасливу подію артистка виставила досить відверте фото, сидячи на білосніжних простирадлах в спокусливій спідній білизні лимонного кольору. При цьому зірка блиснула струнким тілом і грудьми, ніжно посміхаючись на камеру. Мішель тепло подякувала фанатам за те, що цінують її творчість, зазначивши, що це дає дівчині стимул рухатися далі по кар'єрних сходах.

"Ранок почався з хороших новин❤️

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Так приємно! Пісня "не знаю" у 2020 році була одна з найбільш прослуховуваних пісень українською мовою на радіо!!

Мені шалено приємно!!!❤️
Урааа🥳

Дякую ❤️

Бачачи такі результати хочеться ще більше дарувати вам свою творчість! Може записати для вас новий трек українською?🥰"

Нагадаємо, зірка "Холостяка" підігрів чутки про роман з Мішель Андраде.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Потап проміняв Каменських на молоденьку красуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Мішель Андраде-співоча пташка болівійсько-українського походження.