Учасницю "Холостячки" Ксенію Мішину розкритикували за занадто бурхливе вираження емоцій в соціальних мережах.

У фіналі романтичного реаліті " Холостячка "на СТБ, актриса Ксенія Мішина сказала заповітне "Так" автору "95 Кварталу" Олександру Еллерту, відкинувши Олексія Тригубенка. Зараз пара живе разом і виглядає дуже щасливою, вони весь час веселяться і підколюють один одного, викладаючи це в "сторіз" в Instagram. Очевидно, що Еллерт "заразив" Мішину своїм божевільним почуттям гумору. Однак далеко не всі шанувальники виявилися в захваті від вибору Мішиної. Знайшлися і ті, хто вважає, що зв'язок з Еллертом погано впливає на Ксенію. І взагалі, що з " розкішної світської левиці "вона перетворюється на"неадекватну істеричку".

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Не так давно фан-аккаунт "Холостячки" в Instagram опублікував відео, де Еллерт і Мішина їдуть разом на машині, сміються і дурять. Однак замість того, щоб порадіти за парочку, фанати лише обрушили на них хвилю несправедливої критики. Напевно, образа за Тригубенка спокою не дає. Втім, пройде трохи часу, і все обов'язково стане на свої місця. Почнеться новий сезон "Холостячки", увага телеглядачів буде прикута до неї, а Мішину і Еллерта залишать у спокої, насолоджуватися щастям і суспільством один одного.

Нагадавши, "Холостячка" Мішина і Еллерт після завершення шоу просять допомоги.

Як повідомляв Знай.uа, Бабко з "Холостячки", якого вигнала Мішина, зализує рани безпорадності в міцних наручниках.

Також Знай.uа писав, що відкинутий Мішиною Льоша вбиває себе небезпечним спортом