Співачка Світлана Лобода виступила в Дубаї і поділилася новиною про це в своєму Instagram

Співачка Світлана Лобода неодноразово зізнавалася, що не може жити без "живих" концертів та обміну енергією між нею і шанувальниками. Незважаючи на рекордні продажі альбомів, популярність і хороший дохід навіть за часів карантину, Лободі важливо виступати, бачити любов в очах фанатів, це — один з її найголовніших "наркотиків". Через тривалу перерву в живих виступах, Світлана нарешті дала сольний концерт, правда не в рідній Україні і навіть не в Росії, а в Дубаї, ОАЕ. На своїй сторінці в Instagram співачка поділилася фотографіями і відео з заходу.

практично рік ми були позбавлені можливості зустрічі з вами і ось це диво сталося прямо в Різдво - 7 січня - в Дубаї відбувся наш великий сольний концерт. На жаль, поки ситуація в світі не дає нам відірватися в повну силу і танцювати всім залом, але танцювати сидячи це теж класний експірієнс. Я була щаслива провести це свято з вами і, впевнена, що ми відмінно розпочали 2021-й, а значить, попереду нас чекає багато зустрічей, танців і самої класної музики❤️", — написала Світлана Лобода.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадавши, Лобода розкатала силіконові губи на Україні

Як повідомляв портал Знай.uа , Світлана Лобода важко працює на новорічних концертах і корпоративах

Також Знай.uа писав, як звучить голос Лободи з фонограмою і без неї