Головна героїня романтичного проекту "Холостячка" Ксенія Мішина відома українцям як сувора героїня "Кріпосної". Однак крім акторської кар'єри в новому році дівчина вирішила рухатися ще в одному напрямку. Про це вона розповіла у своєму Instagram.

"Ну що, пора по трошку повертатися в наш з вами затишний простір. Сподіваюся всі відпочили, з'їли новорічні бестселери і готові приступити до нового Insta-року. Минулий рік був феєричним. Я вважаю, що мої дружба і любов до Інстаграму тільки народилися", - пише Мішина.

Ксенія розповіла, що хто з нею з літа, той пам'ятає смішні відео, які вона вперше знімала.

"Багато хто з вас пишуть, що люблять мій контент і чекають його! Мені приємно 🙏 і я щаслива, адже це моя творчість і дуже важлива частина мене. Я люблю всі стадії створення контенту. Це завжди як маленький фільм. Я бачу як здорово розкривається досвід, який я отримую на знімальному майданчику. Я кайфую від цього і я рада, що можу працювати і робити те, що люблю і те, що вмію робити!",- пише Мішина.

Актриса побажала в новому році своїм фанатам жити і працювати в кайф, насолоджуватися процесом і любити свої результати.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Так що не час соромитися, час проявлятися! 😝 💋 ",- пише дівчина.

Фанати прийшли в захват від ідеї і висловили свої думки в коментарях.

" коли вийде в ефір серіал, де ви в ролі лікаря швидкої допомоги?)", "Було б цікаво прочитати про топ 5 ваших смішних/незручних ситуацій на знімальному майданчику", "Нам подобається читати будь-яку тему, яку ви створюєте для нас, є над чим подумати, щоб змінити своє життя на краще", "Дуже приємно спостерігати за Вашими з Сашою відносинам, як Ви дивитися одне на одного, як тримаєтеся за руки, це така милота", "Чарівні", " Так все цікаво!!! Але, як кажуть, щастя любить тишу", - пишуть фанати.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, "Холостячка" Мішина і Еллерт після завершення шоу просять допомоги.

Як повідомляв Знай.uа, Бабко з "Холостячки", якого вигнала Мішина, зализує рани безпорадності в міцних наручниках.

Також Знай.uа писав, що відкинутий Мішиною Льоша вбиває себе небезпечним спортом