Блогерка і модель Альона Омович, яку за значний об'єм хірургічно збільшених сідниць та грудей прозвали "українською Кім Кардашьян", не втрачає шансів попозувати оголеною — на цей раз її можна побачити зовсім без одягу на балконі будиночка в лісі.

Відповідне фото Омович розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі "Інстаграм".

На знімку можна побачити жінку на відпочинку. Імовірно, Альона знаходиться десь недалеко від Буковеля — ще днями вона викладала фото у купальнику з термальної ванни і поставила ньому геолокацію. Вона повністю роздягненою стоїть на балконі. Спереду вона прикриває свої груди простирадлом, а ось сідниці залишаються оголеними і доступні для спостереження зсередини номеру. В руках вона тримає чашку з якимось кавовим напоєм. Цікаво, що дівчина навіть у відпустці й без одягу має на обличчі макіяж і зачіску на голові.

Інтернаціональна аудиторія інстаграм-моделі залишила їй безліч компліментів різними мовами, а найчастіше — за допомогою смайлів-емодзі.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

"Коли холодно і гаряче одночасно", - прокоментував кадр один з особливо багатослівних користувачів соцмережі.

Нагадаємо, Українська Кардашьян Омович ледве стоїть на ногах, настільки вони худі

Як повідомляв портал Знай.ua, в мережі показали, який вигляд мала Олена Омович до пластики

Також Знай.ua писав, українська Кардашьян вийшла на вулицю без білизни