Відома українська співачка, екссолістка групи "ВІА Гра" Санта Дімопулос, дуже активно веде сторінку в Instagram, де ділиться з більш ніж 800-тисячною аудиторією не тільки творчими успіхами, а й подробицями особистого життя, а також секретами краси і розкішної фігури.

Нещодавно знаменитість вразила українців перемогою в шоу "Танці з зірками", після чого вирушила на відпочинок в Дубай, ОАЕ, де проводить час з чоловіком, маленькою донькою Софією і старшим сином Даніелем. Так, артистка вирушила засмагати на один з пляжів біля басейну разом з дітьми, вперше за довгий час демонструючи розкішну фігуру в бікіні.

Красуня виставила в Сторіс кілька сонячних фото, ніжачись на ліжку і граючи з донькою, блиснувши струнким тілом в яскраво-жовтому купальнику, зібравши волосся назад і пов'язавши навколо нього різнокольорову хустку.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Санта Дімопулос, instagram.com/santadimopulos/

Варто відзначити, що раніше Санта Дімопулос розповідала, як їй вдалося схуднути через 7 місяців після пологів, демонструючи наочний фото-колаж. За словами співачки, їй допомогло правильне харчування (каші, салати, овочі, яйця, риба), спорт 5 разів на тиждень, масажі, сауни, вправа "вакуум", щоб прибрати живіт. Після "Танців з зірками" красуні і зовсім вдалося досягти колишньої ідеальної фігури.

Нагадаємо, фіналістка "Танців з зірками" Санта Дімопулос зізналася в найболючішій втраті

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма після скандалу на "Танцях з зірками" видав все про несподіваний фінал

Також портал "Знай.uа" писав, що Саніна пояснила, чому не прийняла кубок від Дімопулос на "Танцях з зірками"