Регіна Тодоренко, російська співачка і телеведуча українського походження, привітала православний люд з Різдвом Христовим разом зі своїм сином.

Відповідна публікація була розміщена на її сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

Співачка поділилася світлою і радісною світлиною з Балі: на ній вона тримає хлопчика на руках. На Регіні легка літня сукня, хлопчик одягнений у красивий легкий світлий одяг. Регіна закинула голову, її волосся розлетілося, вона сміється. Це фото зірка супроводила таким текстом: “З Різдвом, любі. Нехай у вашому домі царює мир та любов”. Підписники активно бажали Регіні всього найкращого.

Окрім карантину і скасованих планів, зменшення кількості роботи, для колишньої ведучої "Орла і решки" цей рік був особливо складним: після того, як в прямому ефірі Тодоренко звинуватила жінок у тому, що вони самі винні у насиллі в їхній бік, велика кількість людей почали обурюватися такою позицією публічної людини. З нею було розірвано навіть кілька рекламних контрактів. Для того, щоб вирішити цей конфлікт, Регіна зняла кіно про сімейне насилля в Росії, проте не вся аудиторія повернулася до неї.

Популярні новини зараз
Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Нагадаємо, раніше Регіну Тодоренко екстрено госпіталізували на Балі, де вона відпочиває з чоловіком Владом Топаловим і маленьким сином.

Як повідомляв портал Знай.uа, Регіну Тодоренко застукали з коктейлем спиртного без чоловіка і дитини: "Вдалося відключитися".

Також портал Знай.uа писав, що Регіна Тодоренко нарвалася на критику через розкішний відпочинок з сином: "Спробуйте політати на звичайних літаках".