Популярна українська співачка і переможниця "Євробачення 2016" Джамала часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Нещодавно знаменитість трепетно привітала численних шанувальників з Різдвом 7 січня, позуючи в святково прикрашеній студії в Києві. Так, артистка приміряла незвичайне вбрання фіолетового кольору, що складається з облягаючого комбінезона з глибоким декольте, високих рукавичок, "дутих" ботфорт на високих підборах і золотих аксесуарів на шиї.

Красуня доповнила яскравий ораз ніжним вечірнім макіяжем, стоячи на килимі серед декору у вигляді коробок з подарунками і бажаючи фоловерам хороших новин, мрій, що збудуться, мирного неба над головою.

"З Різдвом всіх, хто святкує!

Я бажаю вам, щоб всі ваші мрії здійснилися.
Нехай будуть тільки гарні новини.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Миру всім нам 🙏🏾

І найголовніше — здоров’я вам та вашим родинам!"

Фолловери не пройшли повз, вітаючи Джамалу у відповідь: "спасибі велике❤️ Вам і вашій родині бажаю тільки величезного щастя, здоров'я і нехай все буде добре🙏 🏻", "з Різдвом! 🌟 💖 💫 Всього самого прекрасного! 💐 💐 💐 ", "З Різдвом!!🎁 🌇 🌈Щастя і радості!!, "Дякуємо Вам Джамала! Радіємо, Христос народився!".