Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook.

Нещодавно знаменитість виставила трепетне фото з чоловіком, генеральним директором "Нового" каналу Володимиром Локотко, зворушливо привітавши численних фоловерів з Різдвом 7 січня. Так, артистка і її коханий позували в затишній домашній обстановці на тлі високої, суцільно прикрашеної новорічними іграшками і гірляндами ялинки, ніжно обіймаючи один одного.

Красуня приміряла розкішну білосніжну вишиванку, розшиту червоними і ніжно-блакитними квітами, а жіночний образ доповнила німімумом макіяжу, посміхаючись на камеру.

"Христос ся рождає!"

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, взявшись вітати родину Ольги у відповідь: "Наша ляля❤️", " Оля-красуня❤️"," Славімо його!Смачної куті і щастя на весь рік❤"," Славімо його!.Щастя,здоров'я,любові Вашій родині ❤️❤️❤️", "Славімо його! Нехай все буде добре)🙏🏻💙", "Вітаю Вас зі святом🎉Розкажіть для чого добавляєте ся? Я розумію, що ви написали, але Багатьом не зрозуміло, наприклад я б писала "Христос рождається"".