Реперка Alyona Alyona напередодні Різдва опублікувала миле сімейне фото. У це свято зібралися всі родичі.

Співачка в зеленій футболці Puma сфотографувалася на тлі накритого столу в будинку з найпростішим інтер'єром, а позаду неї — щасливо усміхнені люди, які явно дуже люблять Олену і надзвичайно нею горді. На жаль, артистка не назвала, кого як звуть і хто ким доводиться. А в Instagram цих людей, судячи з усього, немає.

Виконавиця хіта "Рибки " поділилася планами, як проведе сімейне торжество. Вона разом з рідними людьми покуштує ароматну кутю, зустріне першу зірку, прийме колядників. Емоційна співачка написала, що ця атмосфера в серці кожного з нас назавжди. Помріявши трохи про майбутнє, Олена сказала, що і дітей своїх навчить, що Новий рік можна зустрічати де завгодно, а ось Різдво — тільки вдома.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

“З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ! Вас щиро вітає вся моя родина і хоче нагадати, що Різдвяні свята – це про сімейні традиції, це можливість навідати далеких рідних і приділити увагу сім’ї. Запашна кутя, стрічання першої зорі, колядники – ця атмосфера закарбована в серці кожного з нас. Не проміняю сімейний затишок ні на що👨‍👩‍👧 І своїх дітей буду вчити, що Новий рік можна зустрічати де завгодно, а от Різдво – вдома. Ціную традиції, поважаю звичаї, прислухаюся до слів пращурів. Вірю в Бога🙏 Починаємо посиденьки з ложки куті. У нас вона – традиційна. Навіть кіт їсть 😂😂 А з чого у вас починається Різдво?”