Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.

Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно знаменитість виставив трепетну серію кадрів, позуючи на передноворічній фотосесії разом з їх з дружиною Лілією 5-річним сином Леоном. Так, зіркова сім'я в затишних вбраннях сиділа на підлозі біля масивного каміна, граючи з мандаринками, то ховаючи за ними обличчя, то знову показуючи.

При цьому шоумен зізнався, що з початку нового 2021 року у нього святковий "мандариново-олів'єшний" настрій, а попереду Влада чекають ще 17 вихідних, аж до закінчення локдауну з 8 по 24 січня.

"Отже, «мандарино-олів‘єшний» настрій триває, а попереду ще (17!) вихідних!...

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

В кого які плани?..

Зізнавайтеся!.. 😎"

Фолловери не пройшли повз милої публікації: "Як син на вас схожий😍 які чоловіки 👍💪", "Які ви красиві😍", "Яке фото позитивно-мандаринове😍", "Татова копія, тільки з волоссям😉", "Які ви гарнюні😍", "Який малюк добродушний. Веселих свят👪".

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом у сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками " зробить те, чого ніхто не очікував.