Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram.

Нещодавно знаменитість виклала гарячу серію кадрів, відправившись на концерт до виконавця Мота в досить провокаційному образі. Так, артистка приміряла довгу "хижу" шубку з леопардовим принтом, шкіряні міні-шорти, високі ботфорти і топік з глибоким декольте, доповнивши вбрання сонцезахисними окулярами чорного кольору і блискучими аксесуарами у вигляді сережок, кабулучок і підвіски. При цьому Анна засвітила струнку фігуру, акцентуючи увагу на масивних грудях.

"А якщо знову?


Ми так часто шкодуємо про те, чого не зробили. І так само часто про досконале. Так що 50/50.

Вчора було так красиво і музично. Дякую @mmott23

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Щіпка божевілля в наше спокійне життя і нові фарби в 2021. Ймовірно це все леопард

Ах що ти зі мною робиш 🔥

Але я вибираю відчувати це життя. Насолоджуватися ним. І шкодувати лише про скоєне.

А що вибереш ти?"

Фолловери не пройшли повз, але їх думки з приводу вбрання співачки розділилися: "Ось вона православна жінка😂😂😂😂прям в святий день випустила демонів погуляти😂😂😂", "Як в календарях з 90-х)) прикольно вийшло👍", "Фу,вульгарщина🤮", "Я подумала фото з початку 2000х 😅", "Заміж вийшла, а звичка залишилася 🤦♂️".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Сєдокова виклала серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині.

А ще Сєдокова сексуально потерлася об стіни, знявши це на відео.