Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила перед новорічними святами на райський острів Балі разом з Владом Топаловим і їх сином Майклом, де вони вдосталь насолоджуються спекотним сонечком, апетитними фруктами, пальмами і блакитною водою, частенько проводячи час на пляжі.

Так, артистка вирішила розповісти кумедну історію, яка сталася з нею і та її сином Мішею в один із днів сонячних канікул. Виявляється, малюк знайшов на острові собі друга - 4-річного індонезійського хлопчика на ім'я Фахра і тепер хлопці все роблять разом, не відходячи один від одного ні на крок. Коли ж зіркова мама запропонувала синові провести один день з батьками, той не послухався, і не дивлячись на юний вік, вирішив усвідомлено піти пограти зі своїм другом.

"Цей день я запам'ятаю назавжди!
Наш син виявився більш тямущим, ніж я могла собі уявити.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Тут на Балі він подружився з 4-річним індонезійським хлопчиком на ім'я Фахра. Тепер з ним всюди: грати з Фахрою, обідати з Фахрою, плавати теж з Фахрою, хіба що в туалет порізно ходять 🙈. Кажу сьогодні синові:

Поїхали з мамою погуляємо до океану 🌊 ?)
- Ні, з ФахЬЕЙ хочу грати.
- матуся скучила, давай сьогодні з батьками пограєш!!!)
Пауза... Задуматися.. Раптом піднявся, взяв машинку і пішов на вулицю. Я йому кричу:
- Синочку, ти куди пішов?
- Мам, Щас ПЬІДУ (прийду).
Я в повному подиві ще раз питаю:
- А куди ж ти пішов?
- Ну, Мам, Щас ПЬІДУ. З ФахЬЕЙ погуляю і ПЬіДУ 😆 🙈

Я мало не впала в басейн зі сміху 😂.

Фразу "зараз прийду, мам" я почала говорити , ну, напевно, в років 6, а може, навіть в 15😆. Невже сучасне покоління настільки швидко розвивається, що вже в 2 роки людина стає самостійною і незалежною від батьківського піклування 🙈.

Мій мозок обурювався від почутого, адже 2-річний малюк, який зовсім недавно замість слів використовував звуки, а замість ложки - пальці, тепер сформував свою власну думку і зробив абсолютно усвідомлений вибір!

Материнське серце розпливається в усмішці від гордості."

Раніше "Знай.ua" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі за допомогою пальців і ледь не оскандалилася