Аліна Гросу, українська співачка, яка нещодавно пережила розлучення з росіянином, проводить свою відпустку у Буковелі. Там співачка відпочиває і активно фотографується зі своїми шанувальниками.

Співачка опублікувала підбірку фотографій у соціальній мережі "Інстаграм", на яких вона позує зі своїми фанатами. Можна побачити фото з сувенірної крамниці, кафе або ж просто вулиці. Біля Аліни позують хлопці, дівчата, жінки і чоловіки. Всі посміхаються і мають напрочуд щасливий вигляд.

На більшості фото Аліна позує у пальті в модному у цьому сезоні візерункові - “гусяча лапка”. Образ дівчини доповнює чорна шапка і чорна містка сумка.

Серію світлин дівчина підписала так: “Під час відпочинку, сама себе фоткати не особливо люблю 🤪 тому хочу сьогодні поділитися вашими фотографіями❤️😘 якими ви ділитеся на своїх сторінках🙌🏽😋😋😋 я і ви🙌🏽❤️Вибирайте кращу фотку”.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Підписники захоплено відреагували на цю пропозицію, пишучи номер світлини, яка їм сподобалася найбільше.