Українська співачка Аліна Гросу, яка за рік встигла вийти заміж і розлучитися і цього разу з'явилася в новорічному концерті на українському телеканалі, де виконала свою нову пісню "Голий король".

"Голий король 👑 Дякую Україні за красиву програму на Новий рік❤️ була рада його провести разом з вами😘 і геть самотність в 2021", - написала Гросу.

На відеоролику Аліна виступає в незвичайному червоному костюмі, який складається з лосин і плаття. А образ доповнений величезною круглої капелюхом.

У ролику Гросу не тільки заспівала свій новий трек, в якому послала геть самотність, а й привітала всіх з новорічними святами. Вона побажала гарного настрою, посмішок, успіхів, шаленої любові і щоб всі мрії збувалися.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Фанати прийшли в захват від пісні і того, як Гросу розмовляє українською мовою. Також її у відповідь привітали з Новим роком, а деякі відзначили, що капелюх не давав нормально рухатися.

"найкраща", " Супер 👏 🏻 красуня, Трек теж клас!", "з Новим роком тебе", Аліна дуже класно, дуже круто. Дякую.", "Як же красиво, Ти розмовляєш рідною мовою", " все класно, все супер... Але це капелюх тобі не давала нормально рухатися" ," з Новим роком !!! Щастя великого, кохання безтурботного", "поздровляю з Новим роком тебе счптья", " Вау!!!Аліна СУПЕР!!!У червоному, балет який!!!З Новим роком, красотуля", " з глядачами знімали та мул не?",- пишуть коментатори.

Нагадаємо, Білик перетворилася на новорічну "королеву ночі", десь плаче Коляденко.

Як повідомляв Знай.uа, Аліна Гросу згадала свій важкий рік, після весілля було розлучення.

Також Знай.uа писав, що 50-річна Ірина Білик ніжно згадала дитинство перед Новим роком.