Російський артист і гуморист Володимир Винокур вирішив привітати своїх шанувальників з Instagram з Новим роком і вирішив назвати 2021-роком здоров'я.

" Ну що, 1 січня. Рік Бика настав. Будемо сподіватися, що це щасливий для нас рік. Рік здоров'я", - каже Винокур.

Винокур позує у себе вдома на тлі новорічних декорацій, сімейних фотографій і власного ростового портрета з картону в костюмі Діда Мороза. В кінці короткого ролика він показує свою футболку, на якій зображений нібито логотип 2021 року, з Биком з мультика і Винокуром у святковому костюмі.

Шанувальники артиста не пройшли повз незвичайного відео, написали безліч привітань з Новим роком артисту і залишили чимало побажань.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Володимир Винокур, фото: кадр з відео
Володимир Винокур, фото: кадр з відео

"ура", "Будьте Всеееееее здорооооооови і счааааааастліви", " З Новим роком!!! Здоров'я,добра, гармонії,щастя, позитиву і всього найкращого", " з Новим роком! З новим щастям! Міцного здоров'я Вам і вашій прекрасній родині. Спасибі за красу позитив" ," з Новим роком Володимир Натанович ! Здоров'я Вам і вашій родині і всім артистам", " Володимир Натанович! З Новим роком Вас"," з Новим роком Вас Володимир і всю вашу сім'ю 🎉 🎉 🎄 🎄 🎄 🎇 🎇 🎇 здоров'я,щастя і довголіття", " з Новим роком.Будьте здорові і радісні", - пишуть шанувальники.

Нагадаємо, заражений вірусом Лещенко поставив під удар Лорак, Аллегрову, Газманова, Баскова і не тільки.

Як повідомляв Знай.uа, пішов з життя письменник-сатирик Анатолій Трушкін-подарував славу Шифріну і Винокуру.

Також Знай.uа писав, що Миронов, Михалков, Собчак та інші зіркові онуки доводять, що кров не вода, неймовірно схожі.