У Новий Рік всім хочеться побути трохи дітьми і повірити в диво і казку. Багато зірок публікують свої фотографії з дитинства в соцмережах, щоб згадати, якими вони були маленькими і як вірили в Діда Мороза. Не залишилася осторонь і телеведуча Катя Осадча.

Вона виклала фотографію, де в дитячому садку позує з Дідом Морозом в костюмі лисички. Телеведуча згадала, що вже тоді відрізнялася оригінальністю. І поки всі дівчатка хотіли бути сніжинками, в білих сукнях і блискучих коронах, Осадча вибрала образ хитрої, але в той же час граціозної і чарівної рудої звіринки. З тих пір роки йшли, а Катя і залишилася лисичкою — спритною, моторною, дуже красивою і здатною викрасти будь-яке серце, як це сталося з Горбуновим.

Тепер сім'я вже влаштовує новорічне свято з Дідом Морозом для їх трирічного сина Іванка. Як же швидко летить час! Здається, ще вчора Дід Мороз просив Осадчу почитати віршик і діставав з мішка подарунки. А маленька Катя загадувала бажання стати знаменитою, і щоб її впізнавали. І все це було до Instagram, телеканалів, популярності...Збулося.

Також Катя Осадча показала, як перетворити Новий Рік 2021 в казку з підручних матеріалів

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

А ще Осадча і Горбунов показали сімейне гніздечко