Українська співачка Аліна Гросу, для якої 2020 рік був особливо сповнений подіями, вирішила провести його веселим відео з кадрами з кожного місяця.

Відповідний запис був розміщений на її сторінках у соціальних мережах TikTok (саме для неї характерний стиль роликів, до якого звернулася зірка) та Instagram.

Під забавний трек "The Months of the Year" гурту The Kiboomers (це дитяча пісенька, яка має навчати місяцям року та їх порядку) Гросу демонструє 12 кадрів зі свого життя. Там можна побачити і фото з дня народження, і з закордонних мандрівок й відпочинку на морі, й зі зйомок нового кліпу і навіть з церемонії нагородження музичною премією.

У пості в Інстаграмі Аліна відзначила, що рік длявсіх був невдалим, але в ньому була й безліч хороших моментів. Чи були такі у підписників, вона запитала безпосередньо в них, але відповіді були не надто оптимістичними.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Хорошого мало", — відповіла одна з користувачок соцмережі.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Однак до подій, які прикували увагу українців і ЗМІ до неї, Аліна звертатися не стала. Цього року вона закатила розкішне весілля, на якому були присутні головні українські зірки від Павла Зіброва до Ірини Білик. Але згодом стало відомо, що надії дівчини не справдилися, і союз вже розпався.

Тим не менш, Гросу підкреслює, що у творчому аспекті рік вдався — вона випустила нові пісні та кліпи, отримала музичні нагороди і навіть "Срібну кнопку" YouTube.