Українська модель і б'юті-блогерка Альона Омович, знаменита як "українська Кардашьян" через радикальну зміну зовнішності і збільшені пластичними хірургами груди й сідниці, гучно відсвяткувала Новий рік — та аж так, що довелося цікавитися, чи всі пережили ту ніч.

Відповідний пост, у якому вона також показала світлини з заходу, вона розмістила на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

"Перевірка зв'язку ... всі живі? 😂

2020 проводжала як могла", — написала епатажна жінка.

Альона Омович, фото Instagram
Альона Омович, фото Instagram

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

На знімках можна побачити, що для світського заходу Омович обрала блискучу сукню до підлоги з довгим шлейфом. Однак не треба підозрювати надмірну скромність інста-моделі — її вбрання вирізняється глибоким декольте, яке підкреслює "силіконові" груди. У своєму образі чи то діснеївської принцеси, чи то школярки на випускному українська Кардашьян контрастує на фоні подруг, які обрали короткі чорні коктейльні сукні.

На фотографіях стоїть геолокація — схоже, що святкування проходило у преміальному київському ресторані "Alaska".

Нагадаємо, Омович показала, як чоловічі волохаті руки знущались з її пухнастої манюні: "Навряд так повинно бути".

Як повідомляв портал Знай.ua, в мережі показали, який вигляд мала Олена Омович до пластики

Також Знай.ua писав, українська Кардашьян вийшла на вулицю без білизни