Відома блогерка, яка стала відома як ведуча "Орла і решки" Настя Івлєєва в новорічну ніч вирішила поділитися з фанатами маленькими секретами про схуднення.

Так вона опублікувала пост з фотографіями в красивій чорній коктейльній сукні, де розповіла про головний урок, який засвоїла за 2020 рік. Своїм лайфхаком про схуднення вона поспішила поділитися з шанувальниками.

"З новим, 2021 роком знаете знаєте, за цей рік я засвоїла один дуже важливий і напевно, життєписний урок........ якщо не хавати за 4 години до сну, реально можна схуднути! А решта все додасться!😂❤️ Я дуже вас люблю! Ми всі зможемо і далі-більше! #2021", - написала Настя.

Івлєєва позувала в красивій сукні і з вечірнім макіяжем на тлі снігового пейзажу і живої ялини з гірляндою. Але вже з другої фотографії почала кривлятися у властивій їй манері, а вже до кінця міні-фотосесії і зовсім впала і вивалялася в снігу.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Настя Ивлеева, фото: Instagram
Настя Ивлеева, фото: Instagram

Настя Івлєєва, фото: Instagram
Настя Івлєєва, фото: Instagram

У коментарях шанувальники залишили безліч теплих слів і компліментів блогерші. Крім того, красуні зізнавалися в любові і бажали щастя.

"Люблю тебе безмірно) будь щаслива моя хороша! ❤ ️ ", "Люблю тебе, рідний мій♥️"," а з чоловіком фоточка буде", "Відзначся:" був тут до закінчення 2020 року....", "ХАХАХАХАХАХАА Івлєєва Я тебе обожнюю", " цим уроком я скористаюся...наступного року, вже не встигну", "чекаємо новорічні фоточки з чоловіком", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, зірка "Орла і решки" Івлєєва вбралася в гарячу Снігуроньку, рольові ігри побачили всі.

Як повідомляв Знай.uа, відома ведуча "Орла і решки" Івлєєва подоїла осла.

Також Знай.uа писав, що заміжня ведуча "Орла і Решки" Івлєєва вразила визнанням.