Відома українська телеведуча, журналістка "Нового каналу", зірка шоу "Аферисти в сiтях" і наречена колишнього міністра Павла Розенка Олена-Крiстiна Лебідь частенько публікує в соціальній мережі Instagram цікаві і забавні кадри з життя.

Зараз телезірка поділилася милими фотографіями, на яких вона постала поруч з Дідом Морозом і Снігуронькою.

"У пошуках мандаринок 🍊, зустріла найсвятковіших та найчарівніших Дід мороза та Снігуроньку в Ужгороді!
Віршик розповіла-цукерки отримала!🍭 🎉 🤩 Дякую за іскристий новорічний настрій!! І з наступаючими всіх!!!🎄🎄🎄💥🤩🎉🎉🎉
", - написала вона у підписі до публікації. При цьому всі три людини, виходячи із зазначеного місця розташування, знаходяться в одному з ужгородських торгових центрів не в масках.

"Ну хоч у кого то новорічний настрій є", "Коли новий сезон?❤ ️", "Вас також з наступаючим Новим роком! 🎄 🎁 🎅", "Важливо! У пошуках мандаринок, головне не нарватися на аферистів, потрапляйте в мандаринові мережі, а не в мережі аферистів", "Яка ви красива 😍 з наступаючим вас!!! 🎄 ✨ 😊 ", — написали користувачі в коментарях до публікації, де Олена-Крiстiна Лебідь постала в червоному спортивному костюмі і білій куртці.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, наречена Розенко Лебідь показала заняття з волохатим на підлозі: "Уважний і важкий"

Як повідомляв "Знай.ua", Розенко з нареченою показали, як готуються в космонавти: собачку шкода

Знай.ua писав, наречена Розенко Лебідь підім'яла політика під себе: "Трепетний хропіння”