Сезон СТМПУ добіг кінця, його ведучі та експерти пішли на новорічні "канікули" і з радістю віддаються ліні. Не приховує своїх планів "потюленитися" і зірковий фотограф Соня Плакидюк.

Вона опублікувала фото в розкішному інтер'єрі, де лежить на дивані і розслабляється. На Соні-дороге нижню білизну від Agent Provocateur, причому її пишні груди не поміщається в чашечки корсета. Фото виконано в приємних, бежево-персикових тонах і навіває відчуття святкової ліні і бажання залишити позаду всі турботи і зануритися в напівмедитативний стан, насолоджуючись затишком.

"Плани на вечір", - просто підписала своє фото Плакидюк.
І дійсно, як же ще провести вечір 30 грудня, якщо не відпочиваючи і ніжачись? Тим більше, що пандемія велить нам залишатися вдома.

Фотографія на шляху до божевільної популярності - більше дев'яти тисяч "лайків" всього за півгодини, і це ще далеко не межа.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала Селфі в дзеркалі.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.