Для когось 2020 рік став таким кошмаром, що і уявити собі важко. Всі ці події, які одне за іншим повалили світ в хаос, та ще й коронавірус ... як добре, що він, цей рік випробувань, нарешті закінчується.

Але є і ті люди, які будуть згадувати цей рік з теплом і вдячністю. Адже, незважаючи ні на що, він приніс їм довгоочікуване поповнення в сімействі. На офіційній сторінці телепередачі" Життя відомих людей " в Instagram з'явилася добірка артистів, які стали батьками в 2020.

Зірковий Бебі-Бум: хто з зірок стали батьками у 2020 Жвл підготувало для тебе Топ-7 селебриті, у кого народилися немовлята цього року. Гортай карусель та насолоджуйся цією милотою🥰", - йдеться у підписі.

Давайте і ми з вами згадаємо, хто ж зі знаменитостей подарував нове життя, поки світ калатало в паніці.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Співачка і зірка «Жіночого кварталу» Віра Кекелія народила первістка своєму чоловікові музиканту Роману Дуді. У пари народився син, хлопчика назвали Іваном. Про це пара повідомила 1 травня, в інстаграмі, опублікувавши фото з новонародженим. ... Але на шоу вони приховували свій роман, А в 2017 році зіграли тихе весілля.

Віра Кекелія, instagram.com/kekeliavera/
Віра Кекелія, instagram.com/kekeliavera/

Співачка Джамала в 2020 році стала мамою вдруге. Джамала народила другу дитину від свого чоловіка Бекіра Сулейманова. Партнерські пологи пройшли в приватній клініці в Києві вчора, 19 червня. У Джамали народився другий син, хлопчика назвали Селім-Гірай.

Джамала, фото: Instagram
Джамала, фото: Instagram

15 серпня 2020 року співачка ALYOSHA народила третю дитину від свого чоловіка, лідера групи «Антитіла» Тараса Тополі. У пари родилаь дочка. Дівчинку назвали Марією. "Вітайте Марію Тарасівну третю при Прийшла в цей світ з манікюром, як і годиться справжній Леді!» - підписав щасливий батько знімок в Instagram.

Альоша // www.instagram.com/alyoshasinger
Альоша // www.instagram.com/alyoshasinger

Також у 2020 році 23 вересня радісна подія сталася в української співачки Світлани Тарабарової. 23 вересня вона стала мамою вдруге. Дівчинку теж назвали Марією.

Тарабарова, фото Instagram
Тарабарова, фото Instagram

А ось 4 лютого 2020 лелека прилетів і до милі Йовович. У родині Мілли Йовович сталося чергове поповнення-актриса народила дочку, яку назвала красивим ім'ям Ошан. У своєму Instagram вона зізналася, що це ім'я валлійського хлопчика. А повним ім'ям дівчинки стало Ошан Лар Елліот Йовович-Андерсон.

Нагадаємо, на Закарпатті біля села Кужбеї, що загубилося високо в горах в оточенні ялин, немає покажчика, до нього непросто дістатися навіть на позашляховику. Це єдине село, яке, за офіційними даними, зникло з карти Закарпаття за часів незалежної України.

Як повідомляв портал Знай, "підкорювачка Андріївського узвозу в ожеледь стала зіркою, поки її мама плакала. Марія Моїсеєнко виявилася гімнасткою і знала, як правильно падати.

Також портал Знай писав, що зима в Україні в найближчі кілька років буде теплою і безсніжною, заморозки стануть справжньою рідкістю.