В мережі сплило дитяче фото відомого українського ведучого та цікава інформація про нього.

На сторінці телеканалу "1+1" в Instagram показали дитяче фото телеведучого Святослава Гринчука, який вже більш як 4 роки веде ранкові ефіри ТСН.

На фотографії Святослав постав у вишиванці та червоних шароварах. Хлопчик, який дивиться зі світлини, має довге хвилясте волосся і мило усміхається на камеру.

Як з'ясувалось, в дитинстві у Святослава були досить різні захоплення. Він грав на скрипці та фортепіано, співав у хорі та разом з тим займався футболом та навіть вигадав власний футбольний чемпіонат. При цьому Святослав був відмінником у школі.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Пізніше, навчаючись в університеті на факультеті журналістики, грав у КВН.

Здобувши вищу освіту, відзначену червоним дипломом, Гринчук почав працювати спортивним журналістом і паралельно продовжував займатися футболом.

На "1+1" він працює з 2016 року, глядачі його добре знають як ведучого ранкових випусків ТСН.

А ви впізнали б у цьому дитячому фото Святослава Гринчука?

Нагадаємо, випуски ТСН з Падалко і Гринчуком стали лідерами ранкових новин по країні

Як повідомляв портал Знай.ua, відомий український ведучий Святослава Гринчук вперше став татом.

Також Знай.ua писав, журналісти підготували українцям грандіозний подарунок