Популярна українська фотограф, експерт шоу "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк часто ділиться з фанатами в Instagram кадрами з життя і різних зйомок.

Нещодавно знаменитість виставила зворушливе фото з кращою подругою, співачкою і секс-символом Дашею Астаф'євою, показавши, як готується до новорічних свят. Так, артистки приміряли темно-синю і яскраво-червону толстовки відповідно, позуючи без краплі макіяжу на обличчях. При цьому Соня ефектно розпустила довге руде волосся, а Даша зробила зачіску з грайливими кучериками.

"Даємо кроля з Масилієм❤️🐰"

Фолловери не пройшли повз і засипали красунь компліментами:"Дар'я з кучериками нагадує дорослу Сью з фільму" Кучерява Сью " 😁 ви обидві чарівні.", "Цьом", " всього найкращого вам і вашим близьким в новому році 🤩😍💃🕺🤸♀️🤸🥺😛💕🧑🎄🤶🎅👼🎁🎄", "красуні 🥰"," Краса😍"," Даша завжди чудова🤗 😍 👍","Мальвіна і Артемон".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Соня Плакидюк і Даша Астаф'єва виставили в Сторіс пікантне спільне відео, відправившись на СПА-процедури і в сауну, позуючи в міні-бікіні чорного кольору. Дівчата виконали новорічний хіт "Jingle Bells", піднімаючи численним фанатам настрій.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.