Відома фото- і фітнес-модель родом з Німеччини Міржам Шері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram.

У красуні більше 1,7 мільйонів фоловерів, які не тільки насолоджуються її бездоганною фігурою, але і мотивуються інформативними постами дівчини про тренування, любов до себе і правильне харчування.

Нещодавно знаменитість виставила досить відверте селфі в дзеркалі, сидячи на підлозі власних апартаментів з камерою в руках. Так, дівчина приміряла облягаючі лосини, які вигідно підкреслили її пружні сідниці, а також міні-топ сірого кольору. Міржам продемонструвала не тільки пишні форми, але і розтяжку, якою займається в обов'язковому порядку крім тренувань у фітнес-клубі і пробіжок на свіжому повітрі. Щоб надати кадру грайливості, Шері розпустила довге волосся, яке спадало їй на плечі.

Варто відзначити, що фітнес-кар'єра Міржам почалася досить випадково - в 2008 році красуня прийшла в спортзал, щоб позбавитися від болю в спині, але поступово результат від тренувань почав подобатися їй все більше. Красуня - одна з небагатьох інфлюенсерів, яка не збільшувала груди, сідниці, не вдавалася до різних пластичних операцій і не видозмінювала обличчя за допомогою філерів.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Дівчина частенько публікує кадри без макіяжу, відео тренувань, колажі з вдалими/невдалими фото, щоб навчити прихильниць по всьому світу любити себе такими, якими вони є. Також фітнес-красуня - веган і є амссадором бренду спортивного харчування з США "BANG ENERGY".