Співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує мільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом і спокушає образом.

Нещодавно 35-річна виконавиця, якій приписують службовий роман з молдавським співаком Даном Баланом, розмістила в своїх Insta Stories на огляд мільйонної армії шанувальників дуже красиву фотографію.

Так, на знімку зображена 8-річна українська модель Катя Ситнікова. Дівчинка з ангельською зовнішністю позує на чорному тлі, а в руках тримає глянцевий журнал Vogue Ukraine, на обкладинці якого якраз видно Тіну Кароль.

Варто зазначити, що юна модель досить відома в соцмережі, адже за її сторінкою стежить понад 18 тисяч користувачів.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше ми писали про те, як змінилася Тіна Кароль через десятиліття: від усміхненої дівчинки до пікантної діви. У мережі з'явилося миле фото виконавиці в дитинстві, тому можна порівняти наскільки змінилася знаменитість через десятиліття і чи схожа вона на себе маленьку.

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль зізналася, що відчуває почуття самотності.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль показала, чим задобрить Металевого Бика: найкращі вбрання для Нового року 2021.

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль заспівала про біль у відвертому купальнику: "Реклама мазі для суглобів".