24 грудня відбулася он-лайн прем'єра фільму «Мій дідусь-Дід Мороз».

В Україні це перший фільм, прем’єра якого відбулася он-лайн.

Для прем'єри були обрані платформи megogo.net та Oll.tv.

Таке рішення було прийнято через загострення ситуації з COVID-19. Творці фільму вирішили не наражати на небезпеку своїх глядачів і зробили можливим перегляд комедії "Мій дідусь - Дід Мороз» в теплій домашній атмосфері. Тому кожен бажаючий може подивитися його з усією родиною он-лайн.

Тепер можна всією сім'єю в один клік, насолодитися новорічними пригодами Максима, отримати заряд гарного настрою і дізнатися, де знайти справжнісінького Діда Мороза!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Комедія «Мій дідусь - Дід Мороз» це добрий, веселий, сімейний фільм, який занурить глядача в новорічну атмосферу і поверне віру у дива.

Режисер фільму Сергій Шляхтюк в цій роботі поділився з глядачем ідеєю про те, що незважаючи на сучасні умови і технічний прогрес, люди не повинні забувати про головні цінності: родину, дружбу, любов і доброту один до одного. Про те, як важливо дати дітям щасливе дитинство і зберегти в них віру у дива.

Фільм можна переглянути за посиланням:


https://megogo.net/ua/view/10745095-miy-didus-did-moroz.html


ТРЕЙЛЕР: