Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram.

Нещодавно 50-річна знаменитість виставила яскравий кадр зі зйомок новорічного шоу на телеканалі "Україна 24", виконуючи на сцені один з своїх хітів. Так, артистка приміряла яскраво-рожеву пухнасту шубку-оверсайз з штучного хутра, а також блискучу ніжну корону, суцільно прикрашену сніжинками, доповнивши незвичайний святковий образ вечірнім макіяжем з акцентом на очах.

Красуня трохи поностальгувала по дитинству, згадавши, які костюми були у неї на новорічних ранках в дитячому садку. Ірина зізналася, що завжди вбиралася Снігуронькою або Сніжинкою.

"У дитячому садочку я завжди була Снігуронькою або сніжинкою☺️, а які костюми запам'яталися вам з вашого дитинства?

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

P. S. дивіться у новорічну ніч на @kanalukraina24"

Фолловери не пройшли повз, згадуючи і своє дитинство :" я була Шапокляк з крокодила Гени:) мама сама шила і капелюх з паперу змайструвала:)) ще була Мальвіною", " о 🌨 Снігуронькою це було почесно!!! Я завжди була сніжинк❄ю, а одного разу хлопавкою!!! 🎇 🎆 🎆 ", "Такі ж 😂 в наші роки всі були сніжинками і снігуроньками!) ", "Ви ніби фея з казки😍 нічкою була, сплячою красунею, сніжинкою і дуже часто Снігуронькою️️".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.