Популярна українська співачка Ані Лорак, яка вже давно живе і працює в сусідній Росії, продовжує радувати своїх підписників яскравими кадрами з життя. На цей раз Ані вирішила показати себе у всій красі за допомогою короткої Stories.

Про це стало відомо завдяки новій Insta-stories, яку Ані Лорак опублікувала нещодавно.

Історія Ані Лорак, скріншот: Instagram
Історія Ані Лорак, скріншот: Instagram

Можна помітити, що Ані опублікувала коротке відео в чорно-білих тонах. Можна навіть порівняти з "нуаром". Так, співачка була одягнена в шубу з норковим коміром і елегантною ходою вийшла з розкішних апартаментів до свого авто. Швидше за все, кадри було зроблено в російській столиці.

Історія Ані Лорак, скріншот: Instagram
Історія Ані Лорак, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також можна помітити, що співачка подарувала своїм шанувальникам повітряний поцілунок, легко змахнувши ручкою. Поки невідомо, куди зібралася артистка, але можна припустити, що незабаром в Москві у неї буде просто божевільний графік виступів на великих концертах, а також на корпоративах.

Варто нагадати нашим читачам, що нещодавно на фан-акаунті зірки з'явилися незвичайні компрометуючі фото, на яких Кароліна позує з давнім другом, виконавцем Сергієм Лазарєвим. Парі давно приписують бурхливий роман, таємне весілля і навіть спільних дітей, але виконавці завжди заперечують подібні чутки, зазначаючи, що є лише кращими друзями.

Раніше повідомляли, Ані Лорак не витримала, їй важко без коханої людини: "Більше немає сил".

Як повідомляв Знай.иа, Ані Лорак показала свою "братву", яка завжди її захищала: "Довіряєте нам".

Знай.иа писав, пристрасна витівка Лорак і Лазарєва не на жарт здивувала фанатів: "Без цієї мадам не зможеш".