Українська співачка Гайтана три роки тому стала матір'ю чарівної малятка на ім'я Сапфір-Ніколь. З того часу підписники співачки в Isntagram отримали можливість спостерігати, як дорослішає і стає схожа на знамениту маму дівчинка.

Гайтана обожнює наряджати дочку в пишні принцесини платтячка, підкреслюючи те, якою вона у мами ніжний квіточку.

Нова публікація Гайтани не стала винятком. Всього за годину фото набрало сотні лайків, адже на ньому Гайтана зображена не одна. Вона тримає на руках свою дочку, при цьому обидві одягнені в пишні білі сукні, схожі на весільні, а на волоссячках Сапфір-Ніколь красується Біла шпилька.

Шанувальники вже встигли засипати Гайтану і її дочку компліментами. Вже видно, що Сапфір-Ніколь успадкувала мамину екзотичну зовнішність — смаглявий колір шкіри, темні очі і кучеряве волоссячко. Це робить дитину ще більш незвичайною і симпатичною.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, Гайтана влаштувала "екзотичний коктейль" з Аделіною Делі: "Україночка"

Як повідомляв " Знай.ua", сексуальна амазонка: Гайтана показала, як розправилася з головою водяного монстра

Знай.ua писав, Гайтана поділилася таємницею, яку роками приховувала: "Вбивали мене"