Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, любить ділитися з фоловерами в Instagram фото з особистого життя.

Цього разу новими незвичайними кадрами привернула увагу її старша донька Соня Кіперман, якій 30 березня виповнилося 19 років. До слова, зараз дівчина живе в Каліфорнії, США, куди красуня вирушила на навчання в Віт'эр-коледж, щоб вивчати гуманітарні науки і мистецтво.

Юна знаменитість виставила серію яскравих фото, показавши, як проводить вільний від навчання час. Так, красуня приміряла яскраво-червоне вбрання з глибоким декольте, доповнивши образ аксесуарами у вигляді срібних сережок-кілець і ніжним макіяжем, "родзинкою" якого стали масивні блискітки на вилицях. Соня не тільки засвітила струнку фігуру, а й продемонструвала, як весело розважається серед золотої святкової гірлянди і проектора, ніжно посміхаючись на камеру.

"we wear pink everyday here

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

(Ми носимо тут рожеве кожен день)"

Варто відзначити, що раніше Кіперман також демонструвала фігуру в бікіні темно-синього кольору, ностальгуючи за літом. Тоді дівчина згадала, як безтурботно купалася в солоній воді, ніжачись під секотним сонечком.