Популярна українська співачка болівійського походження Мішель Андраде, яку продюсує Потап, вже давно полюбилася українцям за красиві пісні і екзотичний образ.

Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком. Так, 24-річна знаменитість оголосила численним шанувальникам радісну новину - виявляється, перед Новим роком 2021 дівчина вирішила переїхати в нову квартиру, орендуючи власне житло в самому центрі Києва.

Щоб увічнити щасливу подію артистка виставила серію досить відвертих фото, лежачи на білосніжних простирадлах в спокусливій спідній білизні лимонного кольору. При цьому Мішель блиснула розкішною фігурою, над якою наполегливо працює за допомогою гарячих танців в одній зі столичних студій.

"Я знала, що тиждень перед релізом буде дуже продуктивним

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

І мені потрібно буде дуже швидко пересуватися по всьому місту, тож перемістилася в центр

У самому серці Києва❤️

Тепер у мене стільки крутих спогадів пов'язаних з цим місцем)

PS: на Mirror вже мільйон!!!"

Фолловери засипали Мішель компліментами: "Яка ти сексі🔥"," Красуня❤️❤️❤️", " Чому ти така красива, повідай нам свій секрет. Чотирьохразове харчування? П'єш багато? Води? Або не води? Або мало їси?", "Боже, ти ідеальна🥵 🥺".

Нагадаємо, зірка "Холостяка" підігрів чутки про роман з Мішель Андраде.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Потап проміняв Каменських на молоденьку красуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Мішель Андраде-співоча пташка болівійсько-українського походження.