Про Настю Покрищук заговорили після її участі в шоу "Від пацанки до панянки" на Новому каналі. Вона пробула в проекті зовсім недовго, і справжньою леді так і не стала, проте вибрала інший шлях.

Після великої кількості пластичних операцій, Анастасія Покрищук отримала величезні вилиці, які хтось вважає просто жахливими, але сама Настя впевнена: така зовнішність — її візитна картка. Дівчина веде свій блог Instagram під псевдонімом Just Queen "Просто королева", і регулярно публікує нові фотографії.

26 грудня Настя Покрищук відсвяткувала своє 32-річчя. На день народження, щоб порадувати шанувальників і себе, "Пацанка" з величезними вилицями влаштувала відверту фотосесію без ліфчика і в леопардових міттенках.

сьогодні мені 32🤪 😂 Як я вам?) ❤ ️ Нереальне Фото @helgatsyrekidze,, теж іменинниця сьогодні 🥰 ❤ ️ мейк і волосся @ krasnyanskaya_mua 🤩 🤩 мій зірковий стиліст 😘

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Також 26 грудня Настя показала і інші кадри, які зробила фотограф Хельга Цирекідзе. Настя позувала в леопардовій кофті зі сміливим декольте, а також в блискучих чорних брюках по фігурі. Виявилося, що Хельга і Настя святкують день народження в один день.

- з днем народження мене! І мою єдину і неповторну фотографа @helgatsyrekidze. Ти найкраща з кращих, - підписала фото Настя.

Нагадавши, Перероблена "пацанка" Покрищук оголила груди, позуючи Ольга Цирекидзе

Як повідомляв портал Знай.uа, перероблена "пацанка" Покрищук готується до Різдва

Також Знай.uа писав, Покрищук дала пораду незадоволеним своєю роботою