Відкинутий головною героїнею "Холостячки" Ксенією Мішиною лише у фіналі, Олексій Трегубенко продовжує активне життя і вітає усіх з Різдвом.

Відповідним відео він поділився на своїй сторінці у соціальній мережі"Інстаграм" у розділі "Сторіз".

Український підприємець Олексій Тригубенко, який дійшов до фіналу шоу "Холостячка", де все ж отримав відмову від акторки Ксенії Мішиної, продовжує купатися у променях слави, яку йому принесло шоу. Сотні тисяч українок упевнені, що він набагато кращий за переможця проєкту Олександра Еллерта, тому уважно слідкують за його поведінкою у соцмережах — тим більше, можна допустити, що шоу "Холостячка" більше не контролюють його медійну активність (хоча контракт може містити різні умови).

Дбаючи про своїх вірних шанувальниць, Льоша навіть записав спеціально для всіх українців привітання з Різдвом (очевидно, з Різдвом за Григоріанським календарем).

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"Всем привет, мои хорошие, с Рождеством вас, мои дорогие!" — сказав Олексій Тригубенко на відео.

Далі він перепрошував за те, що недостатньо вдало анонсував свій вчорашній прямий ефір (який, за словами парубка-невдахи, тривав усього біля 30 хвилин) — про нього Тригубенко розповів лише у сторіз про пошуки подарунка для батька, і багато українок, які ефір все ж пропустили, засмутилися цьому факту. У подальшому чоловік пообіцяв анонсувати такі події з таймером і зберігати відео для перегляду хоча б на 24 години.

Нагадаємо, раніше Ксенія Мішина обговорила з шанувальниками відносини на основі матеріальної вигоди: "Так бомбануло".

Як повідомляв портал Знай.uа, переможець "Холостячки" Олександр Еллерт запалив у Харкові з відомою реперкою Alyona Alyona: "Бусінка качає".

Також портал Знай.uа писав, що колишня "Холостячка" Мішина звернулася до глядачів напередодні пост-шоу: "Я взагалі не розуміла".