Наташа Корольова - 47-річна співачка, яка активно веде сторінку в соціальній мережі Instagram і частенько радує шанувальників всілякими фото і відео.

Зараз вона стала учасницею реаліті-шоу, яке показує виживання серед первісного племені в Африці на каналі "П'ятниця". Вона ділилася, що відправити туди на кілька днів, щоб перезавантажитися і відволіктися від усього, що сталося з її сім'єю в 2020 році. Адже кілька місяців тому стався скандал зі зрадою Сергій "Тарзана" Глушко, який облетів все ток-шоу.

Наташа Корольова на Африканському континенті оселилася у аборигенів і стала жити життям місцевих, у яких багато чому навчилася. Для співачки виявилося сюрпризом поява її чоловіка Сергія на проекті, однак і приводом розібратися у відносинах. І саме на проекті 47-річна виконавиця дізналася про те, що Глушко продав ту саму квартиру, в якій і сталася зрада.

Жінка в своїх Insta Stories ділиться невеликими фрагментами з шоу і одним з них став момент обговорення равлики і її вживання в їжу. "Ну знайшла, начебто прожарили", - каже Корольова, А Тарзан згодом запитує, чи впевнена вона, що її можна їсти. І потім вже на камеру відповідає, що хоч він і не дуже любить равлики, але в екстремальних ситуаціях для виживання можна.
Далі з'явився момент з висловлюваннями Наташі щодо свого чоловіка: "Я зрозуміла, що мій чоловік - моя велика підтримка. Що ми так само любимо один одного, як і 20 років тому". Все це зроблено на тлі романтичного побачення. Спочатку вони покаталися на конях, а потім вирушили на вечерю. Але тим не менш співачка ще не вимовила заповітних і очікуваних Сергієм слів, але оцінила його старання.

Нагадаємо, Наташа Королева після зрад Тарзана втекла з Росії до аборигенів: "Без усіх, без цивілізації"

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Наташа Королева після зради Тарзана прийняла пологи в племені аборигенів: "Я виживала"

Знай.ua писав, Королева відійшла від зради Тарзана і зробила несподіване зізнання: "Бісиш, прям піна з рота..."